Lebilincselő látvány a tescokiszállítás. Azt hiszem új fajként üdvözölte a kiszállítós verdát.Lebilincselő látvány a tescokiszállítás. Azt hiszem új fajként üdvözölte a kiszállítós verdát.

Muszáj újra és újra megpróbálni. Mert egyszer csak az van, hogy máshogy történnek a dolgok, mint eddig. A barátaink esküvőjén voltunk, és ami csoda, még láttuk is! Tíz perc híján csendben végigülte a templomi szertartást, (sohadesoha eddig) végigette a M E N Ü T és nem veszett el, nem kereste az egész káli medence, végül nem mászta meg a villanypóznát és amint besötétedett, hagyta magát ágyba terelni. Lehidalok. Életünkben először valóban mind résztvettünk egy eseményen!!! Felnőttként IS.

Amikor este bukkan elő a nap és mindenki élvezi. Ábel jobb oldalon.

#techlove #watermill #kapolcs #autistic #autizmus #travelinhungary #művészetekvölgye #observe

Élménysár

Két hangot dúdolgat hónapok óta. Most megtalálta, és még többet is.

Menjetek Csórompusztára. Még Ábel is seggre esett a látványtól.

Ahova beférhetsz, ne halaszd holnapra, vagy hasonló. Hogyan nyújtsunk tíz perces utat félórásra.

Mindig a rendeltetésszerű tárgyhasználatot tartjuk szem előtt.

Estejó. Autibarát népsűrűség, a nap meg tulajdonképpen barnít.

Térképszerelem. Elkezdett olvasni. A menetrend erre a legjobb. Mindenhol megállunk.

Ez a Motiváció. Az van, hogy Ábel ÍR!!! Ez itt a vizuális naplója, mindent lefényképez, ami fontos,

#lakebalaton #autistic #autizmus #neurofitnesz #mud #sensoryparadise #autihappy

#shipspotting #techlove #autism #autihappy #neurofitnesz #autizmus #sni #hajó #budapest #summernight

Skizo

Négy nap fullos készenléti állapot után két gyermekmentes óra a parton, a #neurofitnesz görbe másik oldalán. Azt sem tudod ki vagy már, végre lenyomod magad a büfében egy kv mellé hogy beszélj két felnőtt mondatot a barátnőddel, mert négy nap alatt nem sikerült, és akkor kiderül, hogy a Mi büfénk már készült valamivel. Nem a dinnyére gondolok. Érdekes ötlet ez a fajta márkaépítés a palackozó részéről, nem tudom, mennyi fogy belőle, illetve mit szólnak az érintettek... de tényleg létezik.

Vizibuddha.

Felejthetetlen nyugalmas percek ezek, amíg állhat az ember. Micsoda elmélyülés, tényleg jót tesz az arcbőrnek az iszap, közvetve is :D

Lesz csíz.

Egyetlen verdát sem lehet kihagyni. Minek saját, ha bármelyik mellett pózolhatsz...

Szabadon, a szabadság terén.

Ez itt egy komplett prezi. Én kezdtem el, saját célra, aztán ő fejezte be Mind a kettő történetmesélés, csak az övé profibb. Elmesélte rajzban és egy egy címszóval, hogyan és mivel utazik nyaralni. Igazi profi. Semmi sallang.

Ladamánia.

Úgy ítélte meg, hogy otthonról nem elég hangos a hangos, és kivonultunk a flaszterra gépszemlére. Ezt a boldogságot. Még idejében lefejtettem a rácsról. Tavaly Martin Sonka nevét megjegyeztük, de most oly gyorsan lefutotta a távot a két híd közt, hogy közben minden szakmaiságról megfeledkeztem. Munkavédelmi szerelésben látható.

Fogalmam sincs mi jár a fejében, amikor fektetés után egy órával, este fél 11-kor kiront a szobából azzal a felkiáltással, hogy én ezt most azonnal fényképezzem le. De kit érdekel, ha egyszer olyan gyönyörű

Mennyit nyomogathatta volna, ha egy másik korba születik. Óriási lelőhely ez. Analóg szinti, meg amit akartok, komolyan érdemes. Rövid idő alatt a legnagyobb aktivitást értük el a biztonsági őrök éves teljesítményében.

3 D Gallery

Ezzel próbálta egyensúlyba hozni a gyermek az imidzsét. Írtó rendes volt a helynek megtermett őrizője. Nem elég, hogy este 9-kor rontottunk rá ostrom szerűen, belépő nélkül, de amíg próbáltam kiterelni Ábelt, addig győzködött, hogy hagyjammá és inkább kapjam le ezt az angyalt ha már ezért van a hely. Végül a kezébe nyomott egy csokor lufit és cserébe hagytuk hogy ez legyen az utolsó emléke rólunk. #3dgallerybudapest #muzej

BKK piros pont. Tartsátok meg a hajókat.

Kifejtette. És meg is ette, egy borsót egy csokigolyóért. Jó biznisz.

A legszebb tésztazabáló volt a környéken. Az van, hogy egy éves kemény meló árán ma már tudunk együtt csak úgy spontánul enni valamit valahol.

#lightitupblue

Könyvtárban

Egyesek nem tudják, hogy mire való a könyvtár. Pl. hogy nem csak olvasni ér.

Bajdázó tó

Ki ne hagyjátok, ha napozó teknősbandákat akartok látni. Plusz kisvasút is megy oda.

Első beszalonna

The Self Made Cat. Golyóstollal, mert jóleszazúgy. Mai forradalma a tojás, amit Virágnak sütött, de mivel az feltűnően nem kérte, kénytelen volt maga betermelni. Semmi jutalom, semmi eddmegszépen. Előétel volt. Egy hajszál választja el a szalonna -hagyma -tojás szentháromságától. Kitartok.

Bréking. A képen az a történelmi pillanat látható, amikor a kisgyermek több év után először harap húst. Fűszeres panírban egyenként kirántott, mikroszkopikus csirkefalatok. Azanyjátneki. Mindezt lenyomta egy sparkutyuskártyáért. (kiskedvencek). Az album soha nem érhet véget....

"Lesz Játékskipper!" Na az ottan, az Játékskipper, hogy ezt is megértük. Egy hónapig vágta a centit. Egy egész emeletnyi irodával osztotta meg az élményt, személyesen és egyenként

Pizza lesz.

Szerintem kevés a kiskorú szimultánszakács, na itt ez egy olyan.

Ábrahámhegyen a vihar másnapján

Négy napi önmegtartóztatás után övé lehetett a strandon kiszemelt játékhajó

Nem minden nap adatik meg a zavaró tényezőktől mentes Balaton látványa.

A Pannon Csillagda legizgibb pontján. Egy nagy vörös izét láttunk.

Esős repülőnapon is akadnak szórakozási lehetőségek.

A belvárosi nyár oázisa, Szabadság tér

A szombat délután, amikor gigantikus kisfiúk vették birtokba a szabad Szabadság hidat

Ez a könyv annyira izgalmas, hogy csak óvatosan szabad becserkészni

Nosztalgiavonaton Kismaros felé, az indulás előtti várakozás perceiben

Nincs izgibb, mint egy jó kis répamese egy tavaszi napon, Kisoroszinál.

Az van, hogy a piac rendkívül gyorsan reagál a keresletre. Már egy hónapja élt velünk gondolatban ez az 1988-as, szürke japán mijazakigombóc - de csak szóban, napi ötven említés szintjén, felkeléskor, lefekvéskort. Szerintem az ország egyetlen horgolt Totoroja. Dizájn és production: Ádám Móser :D Az arc önmagáért beszél.

Pestinyár e nélkül márpedig nincsen. Fagyásig tolja.

Csakazértsemíromle.

Szülinapi partin

Egy vas nem vas.

Képzeljétek el, hogy nekünk narniás a fürdőszoba ajtónk, háhá! Akármikor kinyitom bentről így este fel tizenegy magasságában, mindig mást látok. A minap otthagytam két horkoló gyereket egy fürdés erejéig, s mikor kinyitottam, kifőzdébe toppanék. Ma megint becsuktam magam mögött, túloldalon hagytam a szendergőket, fél óra múlva kinyitom, és beront rajta egy ismeretlen túlélő a rózsa nevéből, fekete kézzel és szájjal. Bakker, ezért lóvét fogok szedni.

Kőhegy

a kőhegyi vadregényben elmélázott a kint és a bent határán

Megvan a Kisvakond verdája. Behúzta az autótámasztó sorozatba.

Áhítat a gőzben.

Immunerősítő hideg őszi estékre. A fizikai kísérlek iránt elhivatott kisgyermekek nélkülözhetetlen kelléke. Anyaga: gumi, fa. Javasolni fogom, hogy árusítsák a fajátékboltokban. Százalékot kérek. Nem kaptam a szívemhez.

Végre face to face állt a nagy piros mozdonnyal aki egy éve néz esti mese gyanánt. Egyébiránt: végignéztük három centiről ahogy a "Kertivasút" a jó ég áldja meg harmincadszor is bemegy az alagútba meg vissza, a modellvasutakhoz még mindig nem szabad valamiért nyúlni, mert jön a bácsi aki a Kovászna-Komandó sikló vonalát őrzi és rákezd, hogy Fiatalembeeer... és elkészítette a saját torinói leplét a fordítókorong körüli olajfoltban szeretettel mamának, de hát ha egyszer olyan boldog. :)

"Pirosmozdony"

A két piros szemtől szemben, először élőben. First encounter.

Kamilla

Piroska gombát szed az erdőben. Ez után kamillát szedett, tövestől, amivel berongyolt a menedékházba, hogy most azonnal teát főz. Nem tudtam meggyőzni, hogy az nem kamilla, hanem gizgaz, az emberiség gyógyításától csak egy gombahatározó teljes végpörgetése tarthatta vissza. Haza felé azért találtunk valódi növényt, az első dolga volt hogy megfőzte, miután ledobtuk a kabátot. Természetesen én akartam hirtelen meggyógyulni, miután megkóstolta... Kösz Kisvakond, kiderült, honnan fúj a szél....

Bárhol, bármikor.

Elképesztő, hogy hány ember hanyagolja az utcán heverő ingyenes szórakoztatóipari lehetőségeket. Van, aki helyettük is éber.

Erdőben géppel. Tökély.

Ábel beállítja a haját két végállomás közt. :) és "Aki tegnap voltál: ma már nem te vagy, Aki holnap léssz: ma még nem te vagy." W.S.

Kisvasút

Indulásra váró meditáció a tutiban.

ÁBEL <3 BKK

BKK az autistákért 😊 A "Szenttjánosbogár" megálló előtt.

Elin

Új tagja lett családunknak. Elin nem csak a konyhában pipál le, de alabástrom orcája mellett labdába sem rúghat senki, nem beszélve arról, hogy sokkal szebb a hangja, mint az enyém, és a személyisége is sokkal összetettebb. Miután lejárt ma közös műszakjuk a konyhában, Ábel gondosan megmosdatta, majd a szentélyben helyett biztosított...a gyümölcscentrifugának. 😊 Nem, a gyümölcslevet nem hajlandó továbbra sem meginni, viszont ipari mennyiségben állítja elő. Almát felvásárolok.

Történelmi esemény

Első nap az új iskolában. Egy órája alszik. Mindig tudtam, hogy az oktatás csodákra képes.

Képeslap

meztelencsigát tanulmányozó kisgyermekkel.

Születésnapos

Az örülésben is el lehet fáradni. Nem baj az.

Autizmus barát házitáncház.

Játékbulldog

Tetőfokra hágott a repcsikmánia. Előszületésnapi "Játékbulldog" a kézben, napokig ott is maradt.

Szentendre

Itt még nem volt vizes a nadrág. De pótolta.

Helyettem is.

Szentendrén minden van. Még patakpartba betonozott bukósisakok is vannak, csak keresni kell.

Extrémsport.

A fülre biggyesztett cseresznyével próbálta magát álcázni.

M4

Kapafoggal, menetszélben, Négyesmetró, ne hagyj szarban.

A doboknál: Daniss Ábel

Közös muzsikálás Kerényi Robival a Marczin.

Zen

Dagonyaterápia, nemzetközileg elismert, bizonyítottan hatékony módszer. Mi jobb történhet az ember gyerekével Budapest belvárosában... Olimpiai park.

Cukorfalat

Én nem tudom, lehet hogy igazából varánusz.

Zene, patak, zene, patak, zene

Star Wars dobszóló egyórás, megszakítatlan előadásban a patak fölött.

Téli estékre

lábmelegítő ászana.

Annyira felizgatta a frissen felszerelt rács látványa, hogy előtúrt egy maradék fél zacskó csipszet és felült a páholyba mozizni. Vagy, azon töpreng hogy most elvágtam egy menekülési útvonalat és B tervet kell kidolgoznia.

Verdákkal reggel, délben, este.

Gardonyozik

Micsoda küldetéstudat. Kerényi Robival a Marczibányi téren.

Nyugati pu.

Munkába kísért aznap. Reggeli áhítat.

Bevatta

Garantáltan húszezer kalória, nagyon ellenszenves aki nagyon drágán árulja és emberi fogyasztásra alkalmasat még nyomokban sem tartalmaz...

A terepasztal lovagjai.

A cím Virág helyben szült találmánya.

Ámulat

Azt hiszem először látott ilyet. Irigylem érte.

Zöldtea, zöldgatya, zöldvíz.

Most kaptam.

Kockásfülű Tutanhamon. Személyesen.

Figyelitek? Ül.

Ugyanakkora intenzitással tud bambulni, mint pörögni.

Hűs patak.

Néző is van. Ott már fel sem tűnt.

Amikor az ecsém a szökőkútba másodszor, már tökpucéran megmártózott, és még éppen nem ért ide a háromajtós szekrény parkőr.

Vérfigaró

Fülöp Máté fotója az éjjeli kommandóról.

© 2016-17 Neurofitnesz. Minden jog fenntartva.

  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W